Om oss

Hvem er vi, våre mål og verdier

Teslux er din nettbutikk når det gjelder eksklusivt tilbehør og unik styling til din Tesla. Vårt mål er å være den ultimate destinasjonen for alle Tesla-eiere som ønsker å gi sin bil en personlig touch uten å gå på kompromiss med kvalitet.

Vårt Utvalg av Tesla Tilbehør og Stylingprodukter: Vi tilbyr et bredt spekter av førsteklasses tilbehør som er spesielt designet for Tesla-modeller. Enten du leter etter en elegant spoiler, en aggressiv frontleppe eller smarte gadgets som iPad-holdere og emblemsett, har vi alt du trenger for å forbedre og tilpasse din Tesla. Utforsk vårt sortiment, og la din Tesla skinne med personlighet og stil!

Tesla Tilbehør til Konkurransedyktige Priser: På Teslux forstår vi viktigheten av konkurransedyktige priser uten å gå på akkord med kvalitet. Vårt team jobber kontinuerlig med leverandører for å sikre at du får de beste prisene på markedet for Tesla-tilbehør. Vi er stolte av å kunne tilby førsteklasses produkter til priser som ikke tømmer lommeboken din.

Våre Grunnleggere: Teslux ble grunnlagt i desember 2022 av to lidenskapelige Tesla-entusiaster, Kim Grandalen og Ove MacConnacher. Med Kim sin bakgrunn innen logistikk og ledelse og Ove som utdannet mekaniker, deler de en felles visjon om å tilby det aller beste innen Tesla-tilbehør og styling. Deres ekte lidenskap for Tesla, kombinert med deres dedikasjon til kundeservice, er kjernen i Teslux.

Kundeservice: På Teslux er vi opptatt av å gi deg den beste kundeservicen. Vi ønsker at du skal føle deg ivaretatt og trygg når du handler hos oss. Vårt erfarne team står klare til å svare på alle dine spørsmål og hjelpe deg med dine behov. Du kan enkelt kontakte oss via telefon, e-post eller våre sosiale mediekanaler. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet.

Tilbakemeldinger: Vi er stolte over å ha mottatt positive tilbakemeldinger fra våre kunder på Trustpilot. Våre kunder roser spesielt vår raske leveringstid og førsteklasses produkter. Det er tilbakemeldingene fra våre fornøyde kunder som motiverer oss til å fortsette å levere på vårt løfte om kvalitet og service.

På Teslux ønsker vi å være en del av ditt Tesla-eventyr. Vi tror at hver Tesla har sin egen unike historie å fortelle, og vi er her for å hjelpe deg med å gjøre din Tesla til din egen. Utforsk vårt utvalg av eksklusivt tilbehør og stylingprodukter, og la oss sammen gjøre din Tesla til en sann refleksjon av din personlighet og stil.

KIM GRANDALEN

Eier og Daglig Leder
CEO

Ove Andreas Macconnacher

Eier og Driftsleder
COO